Hallo, ik ben Susanne Streur. 

Mijn fysiotherapie opleiding heb ik gevolgd in Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik eerst even in de omgeving van Papendrecht gewerkt, maar was de randstad snel zat en ben verhuisd naar Mönchen-Gladbach waar ik drie jaar  met veel plezier heb gewoond en gewerkt.

Sinds 2001 woon ik in Swalmen. Vlak daarna ben ik met de 3-jarig kinderfysiotherapie opleiding gestart. Deze heb ik afgerond in 2005. Wisselend in deze jaren heb ik verschillende praktijken gewerkt. Hierbij heb ik te maken gehad met verschillende soorten patiënten, therapieën en behandelingen. Zoals bijvoorbeeld medisch fitness, fitness groeples, therapie gegeven op special onderwijs, diverse orthopedisch en neurologische pathologieën.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren cursussen gevolgd in; mc. Kenzie, sensorische intergratie, schrijftherapie, medical taping, Plagiocephalometrie. Ook heb ik de master opleiding voor kinderfysiotherapie gevolgd in Breda en deze in 2011 afgerond. De laatste opleiding die ik heb gevolgd, is de opleiding tot manuele lymfdrainage.

Na jaren alleen in loondienst te hebben gewerkt, ben ik in 2010 voor mijzelf gestart. Eerst hoofdzakelijk gericht op kinderen, maar sinds de praktijkuitbreiding in 2014 nu volwaardig voor kinderen en volwassen.

 

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com